Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016

 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ 

ΣΤΙΣ ΑΝΘΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑΣΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ προώθησης της λογοτεχνίας, ανακοινώνουμε ότι και στις δυο κατηγορίες (ποίηση-διήγημα) του 11ου Πανελληνίου Διαγωνισμού Διηγήματος και Ποίησης, Εφήβων και Ενηλίκων, θα εκδοθεί ανθολογία με έργα των διαγωνιζομένων, ανεξαρτήτως διάκρισης.
• Όσοι θέλουν να συμμετέχουν στην ανθολογία, ας αποστείλουν παράλληλα με το ποίημά τους ή το διήγημα, ταχυδρομική επιταγή με το ποσό των 25€, για κάλυψη προβολής, προώθησης και συστημένης ταχυδρομικής αποστολής.
• Επίσης, είναι απαραίτητο να στείλουν υπεύθυνη δήλωση θεωρημένη με το γνήσιο της υπο-γραφής, ότι αποδέχονται τη δημοσίευση του κειμένου τους.

• Όσοι συμμετέχουν στις ανθολογίες θα μας αποστείλουν την συμμετοχή τους και σε cd -το οποίο θα ανοιχθεί μετά το πέρας του διαγωνισμού (κι από άλλη επιτροπή κρίσης)- εκτός των πέντε (5) αντιτύπων.
• Όταν τυπωθεί έκαστη ανθολογία θα πάρουν όσοι συμμετέχουν σ’ αυτές ένα (1) αντίτυπο δω-ρεάν με την ευκαιρία να αγοράσουν κι άλλα αντίτυπα σε οικονομικό κόστος.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΦΗΒΩΝ, η συμμετοχή στην ανθολογία θα είναι χωρίς οικονομική επιβάρυνση και ισχύουν κι εδώ τα παραπάνω. (ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ, στοιχεία, κτλ.).
• Θα γίνει παρουσίαση των ανθολογούμενων λογοτεχνών σε μεγάλη εκδήλωση, όπως επί¬σης και στην πολιτιστική εφημερίδα «Πνοές Πολιτισμού-Ιδεόπνοον» και στα περιοδικά: «Πνοές λόγου & τέχνης» και «iamvosart».

Κατά την εκτύπωση θα τηρηθεί αλφαβητική σειρά.

-ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣ ΑΝΘΟΛΟΓΗΣΗ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.-
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ:
ΠΡΟΣ κ. ΑΡΕΤΗ ΓΚΙΩΝΑΚΗ ή κ. ΝΙΚΟ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ
(ΣΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΟΝΟΜΑΤΑ)
ΓΙΑ ΤΟΝ: «11ον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ - ΠΟΙΗΣΗΣ
ΕΦΗΒΩΝ ΚΑΙ EΝΗΛΙΚΩΝ»
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΘΥΡΙΔΑ: 48050, ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ, Τ. Κ. 132 31

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: E-MAIL: ideopnoon@gmail.com,
http://ideopnoon.blogspot.com, http://pnoeslogou-gmail.blogspot.com
{ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου